13 Ocak 2017 Cuma

GetMyAds Kazanç Sistemi Hakkında Genel Bilgiler

GetMyAds 8 ay önce aktif olan ve affiliate sisteme geçmiş bir şirketi tanıtacağım. Getmyads 2008 yılında reklam şirketi şekilde kuruldu. 2008’te müşterileriyle reklam vereceği dünya çapındaki sitelerin arasında bir nevi araci şirket bunun gibi çalışarak reklam platformlarında çok iyi bir isim yapmış ve Mayıs 2015’te affilite sistemine girmeye karar verdi. Mayıs 2015 te çalışmalarını başlatan şirket Ocak 2016 tarihinde kapılarını affilitecilere açarak cok iyi bir kazanç sistemiyle insanlara çok güzel paralar kazandıracak bir sistem kurdu.

Sistemin İşleyici ve Para Kazanma Süreci

Biraz sistemin işleyişinden bahsedeyim. 1 paketin (Jeton/Token) fiyatı 50 dolar paketin bitiş süreci 600 gün bir paketten 250 dolar kazanıyorsunuz 20 ay boyunca, şöyle bir şey mevcut sistemde gündelik kazancınızın yarısı çekilebilir bölüme gidiyor, diğer yarısı da havuz bölümüne gidiyor havuz bölümünde biriken parayı paket almak için kullanıyorsunuz. Yatırdığınız parayı 5.5 ay bu gibi bir zamanda amorti ediyor.
100 paketle başlayan birisi 9 ay bunun gibi bir sürede diamond seviyesine ulaşıp gündelik 250 dolar para çekebilir ayda 7500 dolar eder. Paket süresi toplam 20 ay 11 ay 7500 dolar çekeceksiniz. Toplamda 82500 dolar kazanacaksınız minumum.

Ortaklık Programı ile Alttaki Üyelerden Elde Edilen Gelir

Ortaklık programı sistemi muhteşem derecede kazançlı; 1. hattınızdan kazanç almış oldukları her 1 jeton/token’den 6 dolar komisyon gelir. Birinci hattın altındaki 2. hattınızdan kazanç almış oldukları her 1 jeton/token’den 6 dolar komisyon gelir. İkinci hattınızın altındaki 3. hattınızdan da kazanç almış oldukları her 1 jeton/token’den 1 dolar komisyon gelir. Üçüncü hattınızın altındaki 4. hattınızdan kazanç almış oldukları her 1 jeton/token’den 6 dolar komisyon gelir.
1. DERİNLİKTEN % 12 (6 $)
2. DERİNLİKTEN %12 (6 $)
3. DERİNLİKDEKİ HER PAKETDEN % 2 (1 $)
4. DERİNLİKDEKİ HER PAKETDEN % 2 (1 $)
Ben bu sistem 8 aydır aktif ekipsiz olarak da devam edilir. Ekip kurmak zorunda değilsiniz. Ekip kurmadan ciddi derece büyük kazançlar elde edebilirsiniz.Az yatırımla ekip kurarak ta devam edilir. Şuan sistem Türkiyede yaklaşık 4 aydır aktif durumda sistemde Türkçe dil seçeneği bulunuyor. Sistem 18 ülkede aktif yakın bir sürede sistemin CEO’su ile bir toplantı oldu ve Türkiye’nin büyük potansiyel taşıdığını ülkemiz için yenilikler geleceğini haber verdi. Şuan işlemleri banka havalesi üzerinden yapıyoruz.DEVAMI İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder