26 Aralık 2012 Çarşamba

Google Kazançları E-Book - İnternette Nasıl Para Kazanırım?




Google Kazançları e Kitabının sağlayacağı eğitim desteği sayesinde Adwords hesabı açarak internetten kazanç elde etmeyi öğrenmiş olacaksın.


Yabancı dillerde hazırlanmış, içerik konusu olarak benzeri e-kitaplar bulunuyor olsa da, Google Kazançları Rehberi, verilen bilgiler ve eğitim hizmeti ile fark oluşturmuştur. Bu konuların uzmanı Musa Erdoğmuş; özel dersler haricinde, e-maillerle ve yeni uygulamaların takibiyle hazırlanan güncellemeleri de kullanıcılara göndererek, sürekli ve düzenli olarak destek veriyor.
Google Kazançları e-kitabına sahip olduğunda, tam bir eğitim desteği almış ve gelecekte karşına çıkacak ileri metotlara bile hazırlanmış olacaksın. Bütün ayrıntısı ile Affiliate (satış ortaklığı) metodunun öğretildiği Google Kazançları rehberinde, başarıya nasıl ulaşacağın ilgili önemli bilgiler ve stratejiler de paylaşılıyor.

Google Kazançları Konuları Nelerdir?

. 5 Adımda Google Kazanç Başarı Formülü
. Kâr marjı yüksek ürünleri bulmak
. Bilgi / Aksiyon Bölümleri
. Kazandıracak ürünleri belirlemek için yöntemler
. Google AdWords Reklam Yönetimi ve Test Kampanyası Hazırlama Yöntemi
. Test Kampanyası bütçesini nasıl düşürürüm?
. Google Kazanç Yöntemini Geliştirme Metodları
. Googleda Hesap Nasıl Açarım?
. Etkili olacak Adwords reklamı nasıl yaparsın?
. Çok sayıda Görsel Anlatımlar ve Kolay Takip Edilebilir Adımlar
. Doğru Aramaları Belirlemek
. Test Kampanyası için yeterli olan zamanı öğreneceksin!
. Kazandıracak Başarılı bir Google Adwords Kampanyası için 5 ÖNEMLİ TAKTİK!

Bütün bu ana konular ve daha çoğu rehberde, farklı ana konu başlıkları altında; ekran görüntüleri ile desteklenmiş olarak adım adım anlatılmıştır. Kısacası; İnternetten nasıl para kazanırım? soruna en kesin cevabı Google Kazançlarından öğrenmiş olacaksın. Bu detaylı anlatımlar ile kolaylıkla adımları takip edebilir ve kısa sürede hayata geçirebilirsin. Aklına takılan bütün sorularına da yanıt alırsın.

Google Kazançları e kitabı ile para kazanmak için: Ürün alanlarla uğraşmana, ürün sahibi olmana, ürün almana, bir web sitesine sahip olmaya veya iyi bir sermayeye gerek yok. Öğretilecek tekniklerle kendi işini kurup yönetebilirsin. Her gün takibini yapmak için bir bilgisayar ve internet olması yeterli. Ev hanımı, ister öğrenci ol, ister farklı bir iş yerinde çalışıyor ol... İster part-time iş şeklinde değerlendirerek çok iyi bir ek gelir sağlarsın, ister tek işin olarak başlayıp, sürekli artan ve düzenli olacak yüksek bir gelir kazanırsın.

Google Kazançları rehberi ile sana sunulan eğitim özel bir eğitim olur. Affiliate yöntemini tamamıyla anlamak, Adwords hesabını düzgün ve başarılı olarak kullanabilmek, bilinçli bir biçimde hareket edebilmek, çalışmanın karşılığını almak için bu kaynağa sahip olman gerekir. İnternette eğlence için vakit harcamak yerine, günlük bir iki saat bu işe vakit harcayıp, internetin asıl gücü affiliate sistemiyle hep sahibi olmayı hayal ettiğin o işe ve bu güce ulaşabilmek senin ellerinde.


Online gelir elde etmeye başlaman için ilk tercihin Google Kazançları Rehberi olmalı. Kısa zamanda para elde ettiğinde, doğru yöntemle başlangıç yaptığını anlayacak. Ayrıca birçok sistemin de farkına varıp, işleyişini anlamış olacaksın.

                                 detaylı bilgi için tıklayın


1 yorum: